Terugblik EC2005

2005-09-21

Sandra van den Hof, TWHBEA Director Region 1


Zo kijk je maanden uit naar een wedstrijd en voor je het weet is het alweer voorbij!

Wat overblijft is een herinnering aan de mooie momenten; een knaller van een openingsceremonie door Nederland. Jongens, geweldig! Niemand had dit verwacht en het publiek heeft ervan genoten. Dan de flitsende start op vrijdagavond die altijd weer enorm spannend is. Er deed een record aantal Nederlandstalige mensen mee en Felicitas heeft in stijl haar Europese Jeugd titel verdedigd door een Joker in te zetten ;)

Nog nooit waren er zoveel bezoekers en fans om de deelnemers te supporten en wat vonden jullie van de BBQ? Dankjewel Jolanda, Monique en Ulrike om er een gezellige avond van te maken onder het genot van een hapje en drankje. De sfeer onder de deelnemers was super, niks geen concurrentiestrijd maar gemoedelijk spullen onderling uitwisselen en hulp bieden.

Wij waren zeer vereerd met heb bezoek van een 9-tal Tennessee Walker liefhebbers uit Israel. Super dat jullie er waren en we hopen dat jullie genoten hebben van de spontaan ingelaste klasse. Iedereen bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie paarden!

Het niveau van de ruiters en paarden is stijgende en dat maakt de competitie nog spannender. Toeschouwers waren zeer onder de indruk van het niveau waar wij ons nu bevinden. Top!

--------------------------------------------------------------------------------

Uitslagen van het EK zijn terug te vinden op www.twheurope.com Foto's van het evenement staan online op www.hypofocus.com. Dit is tevens het adres voor bestellingen.

--------------------------------------------------------------------------------

Natuurlijk is er zoals altijd ruimte voor verbetering qua organisatie. Wanneer jullie ideeŽn, opmerkingen of juist positieve reacties hebben dan ontvang ik deze graag voor 1 oktober as zodat wij dit in de eerstvolgende vergadering kunnen bespreken. Denk hierbij bv aan de clinic, inschrijving, lokatie, kosten, reglement, klasses, tijdschema, programmaboekje, etc.

--------------------------------------------------------------------------------

Onlangs hebben de TWHBEA-leden een ballot ontvangen van de hoofdvereniging met daarin enkel een stemformulier voor een wijzigingsvoorstel in de By/Laws, het stemformulier voor een Director Regio I ontbrak hierbij. Als het goed is hebben jullie deze week alsnog het stemformulier ontvangen en ik verzoek jullie dan ook het hokje aan te vinken en terug te sturen naar de US.

--------------------------------------------------------------------------------

Vragen? Bel (+32 11 666 158) of email!


Sandra van den Hof
TWHBEA Director Region I